Expediteur Rotterdam

In de afgelopen 85 jaar is Cleve & Zonen een bekende naam geworden rondom de haven van Rotterdam. Van slechts twee medewerkers in de beginperiode, naar 150 collega’s op dit moment, Cleve & Zonen blijft een familiebedrijf! Dit merkt u in onze gehele bedrijfscultuur, waarbij vakkennis en een prettige sfeer hoog in het vaandel staan.

Expediteur Rotterdam en omstreken – Douane expediteur Rotterdam

Al vanaf het begin werken wij samen met verschillende douane expediteurs. Het inklaren en vrijmaken van goederen is voor ons een tweede natuur geworden. Op dit zeer bekende terrein voelen wij ons als een vis in het water.

Gedurende de jaren hebben wij, mede dankzij onze expertise, een nauwe vertrouwensband met de douane opgebouwd. Al sinds 2010 is Cleve & Zonen AEO-gecertificeerd. Deze certificering biedt ons en u diverse voordelen op het gebied van het internationale handel.

In 2011 hebben wij een convenant gesloten met de Belastingdienst genaamd ‘’horizontaal toezicht’’. Dit houdt in dat Cleve & Zonen een relatie met de Belastingdienst heeft gebaseerd op vertrouwen, begrip en transparantie.

Heeft u vragen omtrent douanezaken? U neemt geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.

Neem contact op

Diensten Cleve & Zonen

Wij hebben door de jaren heen een fijnmazig netwerk opgebouwd. Met ons ruime netwerk bieden wij meer dan 700 bestemmingen aan. Overal ter wereld hebben wij ‘’eigen’’ agenten. Dit geeft ons de mogelijkheid om ons onafhankelijk op te stellen ten opzichte van deze partners. Voor zowel zee- als luchtvracht bent u bij Cleve & Zonen aan het juiste adres.

Benieuwd naar ons complete dienstenpakket? Wij vertellen u hier graag meer over.

Dienstenpakket bekijken

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u eens verder kennismaken? Wij staan voor u klaar!   Neem contact op via:

+31 (0)10 42 84 600 sales@cleve.nl