Export

Wil u een zending versturen en bent u op zoek naar een transporteur? Bij Cleve en Zonen is dit zowel voor export als import mogelijk en het enige wat u hoeft te doen is een online formulier invullen. Via ons afvaartschema kunt u precies zien wanneer en waarheen de schepen vertrekken. Het is bij ons mogelijk om uw pakketje naar 700 bestemmingen te vervoeren. Bent u geïnteresseerd? U kan uw boeking eenvoudig online bij ons aanmelden!

Boeking aanmelden

Export proces Cleve en Zonen

Als u een pakketje wilt exporteren naar een bepaalde bestemming bij Cleve en Zonen wordt er een plekje voor u gereserveerd in onze loods. Hierbij wordt er goed bekeken welke goederen wel en niet bij elkaar mogen. Zo is het bijvoorbeeld zo dat IMO-goederen niet altijd bij elkaar mogen en nooit bij voedingsmiddelen geplaatst mogen worden. Tijdens dit proces wordt u constant op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Hierdoor is het altijd duidelijk wanneer de lading precies verscheept wordt en aankomt op de plaats van bestemming.

Naast het verschepen van goederen is het bij ons ook mogelijk om via luchttransport goederen te transporteren. Door ons uitgebreide netwerk van agenten kunnen wij ons dienstenpakket wereldwijd aanbieden. Dit geldt voor zowel export en import en ook voor zee- en luchtvracht.

Goed verzekeren is een must

Als u goederen gaat vervoeren is het belangrijk om deze goed te verzekeren. Cleve en Zonen heeft hier een transportverzekering voor opgesteld. Wij helpen u met het afsluiten van een verzekering voor waardevolle of risicovolle ladingen. Denk bijvoorbeeld aan risico’s als diefstal, waterschade of brandschade, dit wil toch niemand meemaken! Als u een goede transportverzekering afsluit zijn deze risico’s gedekt. Wij bieden een standaarddekking die berekend wordt voor een bepaald bedrag in euro’s per kilo. Wil u graag uw boeking aanmelden? Dat kan heel gemakkelijk online via ons boekingsformulier:

Boeking aanmelden

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u eens verder kennismaken? Wij staan voor u klaar!   Neem contact op via:

+31 (0)10 42 84 600 sales@cleve.nl