Groupage

Tegenwoordig is groupage niet meer weg te denken in de transportindustrie. Met de komst van de container was Cleve & Zonen een van de eerste die hierop in wist te spelen. We begonnen met het samenvoegen van ladingen naar New York om de containers maximaal te benutten.

Logistieke diensten

Naast groupage bieden wij verschillende diensten aan, waaronder Full Container Load (FCL).  U maakt gebruik van FCL wanneer uw zending groot genoeg is om een gehele container te vullen.

Voor zowel import als export bent u bij Cleve & Zonen aan het juiste adres. Wij zien onszelf graag als uw logistieke partner, wij regelen het gehele transportproces voor u.

bekijk het gehele dienstenpakket

Groupage naar wekelijks 700 bestemmingen

Onze diensten stoppen niet binnen een bepaalde mate. Via ons netwerk, van 170 havens, is het mogelijk om uw goederen naar ruim 700 bestemmingen te verschepen. Uw exportlading kunt u afleveren bij de loods, of wij zorgen ervoor dat het op locatie opgehaald wordt. Cleve & Zonen is graag uw meedenkende partner.

In onze loods krijgt uw lading een plek toegewezen die overeenkomend is met de bestemming. Bij het laden van een container voor groupage kijken wij welke ladingen bij elkaar mogen en welke niet. Zo mogen IMO-goederen niet altijd bij elkaar en zeker niet bij voedingsmiddelen. Gedurende het hele proces wordt u op de hoogte gehouden middels de automatische bevestigingen. Indien er problemen voorkomen, prefereren wij telefonisch contact. Wij stellen u persoonlijk op de hoogte van de status en de oplossingen.

Neem contact op

Douanezaken

Bij import en export van groupage is contact met de douane onvermijdelijk. Cleve & Zonen is al 90 jaar actief als douane-expediteur. Het inklaren en vrijmaken van goederen is een tweede natuur geworden. In 2011 hebben wij een convenant gesloten met de Belastingdienst. De relatie is opgebouwd op basis van vertrouwen, begrip en transparantie.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van groupage voor uw zending? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Neem contact op

 

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u eens verder kennismaken? Wij staan voor u klaar!   Neem contact op via:

+31 (0)10 42 84 600 sales@cleve.nl