De heer G.B. van Pelt overleden

24/06/2021

Met grote droefheid moeten wij u informeren dat, na een lange strijd en een kort ziekbed, Gerard van Pelt, directeur / groot aandeelhouder van Cleve & Zonen BV en gelieerde bedrijven, op 24 juni jl. is overleden.

Sinds de Covid-19 uitbraak in maart vorig jaar werkte Gerard van Pelt al vanuit huis. Hierdoor heeft hij helaas geen mogelijkheid gehad om afscheid te nemen van zijn bedrijven, personeel en zakelijke relaties op de manier zoals hij had gewild.

In 1974 begon Gerard met een klein aandeel in het tweemansbedrijf Cleve & Zonen BV, waarna hij in 1983 alle aandelen kon overnemen en zich volledig kon richten op de ontwikkeling van het toen nog vrij onbekende fenomeen container-groupage. Door zijn passie en toewijding groeide het bedrijf al snel uit tot een onafhankelijke, toonaangevende, wereldwijd geori├źnteerde consolidator, zonder de onderlinge saamhorigheid van een familiebedrijf te verliezen. Wij kijken met veel trots terug op de decennia waarin wij met hem mochten samenwerken en van hem mochten leren.

Zijn dochters Samantha en Mireille van Pelt zullen zijn bedrijven met net zo veel passie voortzetten.

Namens Gerard en zijn vrouw Thea van Pelt oprechte dank voor de fijne samenwerking, die meestal niet alleen zakelijk, maar ook vriendschappelijk was.