Vervoer over zee

Naar vele bestemmingen met Cleve & Zonen – Vervoer over zee

Als u goederen wilt vervoeren over zee bent u bij Cleve & Zonen aan het juiste adres. Vervoer over zee is mogelijk naar 170 verschillende bestemmingen. Dit kan zowel in de vorm van FCL (Full Container Load) als Groupage/LCL (Less Containers Load). Denk hierbij bijvoorbeeld aan New York, Shanghai, Singapore, Santos en ga zo maar door. Het is mogelijk om uw lading bij onze loods af te leveren of wij kunnen het vervoer naar onze loods voor u regelen. Wij denken graag met u mee! U kunt ons afvaartschema bekijken om te zien op welke data de boten vertrekken en aankomen:

Afvaartschema bekijken

Wanneer de goederen bij de loods zijn aangekomen, krijgt u van ons automatisch een ontvangstbevestiging. U wordt het gehele proces goed op de hoogte gehouden van de status van uw goederen. Op deze manier weet u altijd goed waar de goederen in het proces zijn en wanneer u kunt verwachten dat ze verscheept zijn. Bent u geïnteresseerd? U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen.

Tarief aanvragen?

Compleet dienstenpakket

Wilt u graag goederen verschepen over zee? Vervoer over zee is bij Cleve & Zonen mogelijk in verschillende vormen! Naast het verschepen van goederen is het ook mogelijk om via luchttransport goederen te vervoeren. Wij bieden in totaal meer dan 700 bestemmingen aan waar uw goederen naartoe getransporteerd kunnen worden.  Naast onze logistieke diensten bieden wij nog veel meer! Denk hierbij aan opslag en distributie, verzekeringen, douanezaken en importnominatie. U kunt voor het gehele pakket bij ons terecht. Wil u graag een boeking bij ons aanmelden? Dat kan via ons boekingsformulier:

Boeking aanmelden?

Rijke geschiedenis

In 1934 is Cleve en Zonen opgericht, ondertussen bestaan wij al ruim 85 jaar. In die 85 jaar is er veel veranderd in het bedrijf en zijn er veel ontwikkelingen geweest. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen was de komst van de container, nu is deze niet meer weg te denken bij onze wereldwijde transport mogelijkheden. Verder is het aantal medewerkers gegroeid van 2 naar ondertussen 150 mensen. Er is zelfs een aantal medewerkers die ondertussen al meer dan 30 jaar bij Cleve en Zonen werken, voor ervaren werknemers kunt u zeker bij ons terecht! Wil u meer weten over onze diensten?

Contact opnemen?

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u eens verder kennismaken? Wij staan voor u klaar!   Neem contact op via:

+31 (0)10 42 84 600 sales@cleve.nl