Import / Export medewerker groupage afdeling

Import/export medewerker groupage afdeling

Functie

Deze functie bevindt zich op de afdeling import of export. Op de import afdeling  worden de LCL containers behandeld. Jij bent verantwoordelijk voor één of meerdere laadhavens waarvoor je alle voorkomende werkzaamheden verricht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de invoer van containers, het regelen van transporten, het voorbereiden van inklaringen, het informeren van klanten en agenten en het verzorgen van de facturatie.

De medewerker op de afdeling  export  is o.a.  verantwoordelijk voor het opmaken en verwerken van de documenten die benodigd zijn voor internationaal transport over zee (export). Hierbij is er veel telefonisch en e-mail contact met onze relaties. De export medewerker kan bij geschiktheid  ook ingezet worden op de andere subafdelingen van de afdeling export. Het gaat dan om  Customer service, filing desk of op de export planning.

Plaats in de organisatie 

Import of export groupage afdeling.

Functie eisen

We vinden het belangrijk dat je op havo/MBO+ niveau werkt. Hoewel opleiding en/of ervaring in onze branche zeker een voordeel is/zijn, vinden wij de juiste motivatie, werkhouding en een positieve instelling nog veel belangrijker. Je moet echt de wil hebben om steeds beter te worden in je vak en enthousiasme uitstralen.  Vanwege de veelvuldige interne en (internationale) externe contacten is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal noodzakelijk.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft een fulltime functie.

Ons bedrijf

Cleve & Zonen  B.V. is een familiebedrijf met zowel een resultaatgerichte als mensgerichte cultuur. Er werken ongeveer 140 medewerkers in ons kantoor in Rotterdam en zo’n tien mensen in ons kantoor in Antwerpen.

Voor meer informatie over de functie kun je  contact opnemen met Marja Hermsen, personeelsfunctionaris, telefoon: +31 10 4284609.

Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar: pz@cleve.nl

 

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u eens verder kennismaken? Wij staan voor u klaar!   Neem contact op via:

+31 (0)10 42 84 600 sales@cleve.nl