Geschiedenis

Wij kijken als logistiek bedrijf terug op een lange historie. Al in 1934 vond de oprichting plaats van Cleve & Zonen. Tot het moment dat Gerard van Pelt in 1975 bij Cleve & Zonen begon, was het een klein expeditiebedrijf met weinig perspectief. Zijn beslissing om een containergroupagedienst op te zetten veranderde alles.

Ambitie en werkethiek

Door die gouden greep en het harde werk van alle betrokkenen groeide Cleve & Zonen uit tot een groot, allround familiebedrijf. De organisatie onderhoudt vandaag de dag maandelijks vele honderden groupagediensten, zowel import als export. Een groot contrast met de periode vanaf halverwege de jaren zeventig. Het duurde toen gerust drie weken voordat er een container vol was en de telefoon ging hoogstens een paar keer per dag. Door de visie, werkethiek en ambitie van Gerard, en de ondersteuning van zijn vrouw Thea, veranderde dat echter snel.

Verhuizing

De kleine drive-in woning voldeed als snel niet meer als kantoor en een verhuizing naar een ruimer pand volgde. Dochters Samantha en Mireille groeiden op met Cleve & Zonen. Als kind zijnde leende het kantoor aan de Van Weerden Poelmanweg zich na sluitingstijd uitstekend voor tikkertje en later verdienden de zussen een zakcentje met klusjes als het vouwen van afvaartlijsten en postcode van documenten op volgorde zetten. Het waren de eerste stappen van een carrière binnen het familiebedrijf.

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u eens verder kennismaken? Wij staan voor u klaar!   Neem contact op via:

+31 (0)10 42 84 600 sales@cleve.nl