Missie

Cleve & Zonen is in ruim 85  jaar tijd uitgegroeid tot een gewaardeerde logistiek partner. In de beginperiode hielden twee medewerkers zich vooral bezig met transporten en douanezaken tussen Nederland en Duitsland. Door de toename in bedrijfsactiviteiten groeide het personeelsbestand fors.

Mouwen opstropen

Inmiddels werken er 150 mensen bij Cleve & Zonen. Enkelen zelfs al 30 jaar of meer, dus aan ervaring geen gebrek. Onze missie is simpel: hard werken, afspraken nakomen en duidelijk communiceren met elkaar en met klanten. Ingrediënten die ervoor zorgen dat het de expediteur nog steeds voor de wind gaat. Het gezegde ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ gaat zeker op voor Cleve & Zonen. Binnen onze organisatie is er geen poespas te bespeuren. Mouwen opstropen, iedere dag opnieuw je uiterste best doen, doen wat je belooft: daar staan wij voor. Het is misschien niet vooruitstrevend, maar wel een kernwaarde die aanspreekt.

Familiebedrijf

Klanten kunnen altijd op Cleve & Zonen bouwen. Zakendoen op basis van wederzijds vertrouwen is wel zo prettig. Welke specifieke wensen een klant ook heeft: wij doen er binnen ons brede dienstenpakket alles aan om deze te realiseren op professionele wijze. Onze medewerkers weten stuk voor stuk waar ze het over hebben. Als familiebedrijf is het verloop op kantoor klein. Wie eenmaal een vast aanspreekpunt heeft, kan er in de regel vanuit gaan dat dit voor langere tijd zo blijft. Het feit dat Cleve & Zonen een familiebedrijf is, straalt af op gehele organisatie. Onze bedrijfscultuur is te typeren als hands-on, waarbij vakkennis en een prettige sfeer de boventoon voeren. Op die manier gaan we ook de toekomst tegemoet.

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u eens verder kennismaken? Wij staan voor u klaar!   Neem contact op via:

+31 (0)10 42 84 600 sales@cleve.nl