Dienstverlening

Onze dienstverlening omvat een breed logistiek dienstenpakket

Wij staan bekend om ons brede dienstenpakket. Uiteraard werken de specialisten bij Cleve & Zonen voortdurend aan verdere uitbreiding. Daarmee kunnen we klanten elke gewenste service bieden, met een link naar logistieke zaken.

Groupage/LCL
De container vormt letterlijk de basis voor wat Cleve & Zonen tegenwoordig is. We begonnen destijds met het verzamelen van lading voor New York.

Volle containers/FCL
Groupage is een van onze vele diensten. Klanten die van deze service gebruikmaken, vroegen echter meer van Cleve. Er bleek ook vraag te zijn naar het verschepen van volle containers.

Importnominaties
Cleve & Zonen heeft een aparte nominatie-afdeling voor uw FOB-lading. Dat geldt voor zowel LCL (Less Container Load) als FCL (Full Container Load).

Luchtvracht
Voor de een is zeevracht een prima transportoplossing. Voor de ander moet het met spoed door de lucht. Cleve biedt als logistiekpartner beide alternatieven aan.

Opslag en distributie
U wilt uw afnemer snel van dienst kunnen zijn, vooral als u zelf ver weg zit. Een opslagmogelijkheid voor goederen ter plekke is van groot belang.

Geconditioneerd vervoer
Geconditioneerd vervoer vraagt om vakmanschap. Daarover beschikt Cleve in ruime mate.

Agenten
Cleve beschikt over een zeer uitgebreid agentennetwerk. Daardoor kunnen wij ons onafhankelijk opstellen ten opzichte van deze partners.

Trucking
Mondiaal gezien neemt Cleve een groot aantal transporten voor zijn rekening. De afdeling trucking vormt daarbij een belangrijke logistieke schakel.

Douanezaken
Vanaf de beginjaren zijn wij actief als douane-expediteur. Met die service bedient Cleve zijn klanten naar volle tevredenheid.

IT-oplossingen
Cleve & Zonen heeft een eigen IT-afdeling. Daardoor kunnen we zowel huidige klanten als nieuwe klanten van dienst zijn met maatwerk in IT.

Aanbevelingen en klachten
Cleve staat voor de kwaliteit van de diensten die wij leveren. Tegelijkertijd zijn we ontvankelijk voor op- en aanmerkingen van uw kant.

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u eens verder kennismaken? Wij staan voor u klaar!   Neem contact op via:

+31 (0)10 42 84 600 sales@cleve.nl