Nieuws

Uitgelichte dienst Veracruz

01/05/2020

Heeft u onze wekelijkse directe groupage dienst op Veracruz al geprobeerd ? Lees hier alles met betrekking tot deze dienst !

Lees meer

Nieuwe CFS

31/03/2020

Hierbij willen wij u informeren over een wijziging met betrekking tot onze loods afhandeling. Vanaf 1 april laten wij deze werkzaamheden uitvoeren door CFS Waterline te Rotterdam/Albrandswaard.   Importzendingen zullen vanaf 1 april 2020 worden..

Lees meer

Corona Virus maatregelen

17/03/2020

In deze tijd van enorme bezorgdheid over het wijdverspreide Covid-19-virus en de impact over de hele wereld, geeft Cleve & Zonen prioriteit aan de veiligheid van haar werknemers, klanten, leveranciers en hun families. Ons team..

Lees meer

Corona Virus

11/02/2020

Met toestemming van één van onze contacten gebruiken we hun informatie over het Corona-virus met betrekking tot de scheepvaartindustrie.   WAT IS ER GEBEURD   In de afgelopen dagen is in heel China het aantal meldingen..

Lees meer

Chinese Nieuwjaar verlengd ivm Corona virus

29/01/2020

De regering van China heeft aangekondigd dat de vakantie omtrent het Chinese Nieuwjaar verlengd zal gaan worden, dit in verband met het zeer besmettelijke Corona virus. Eerder was het al verlengd tot 2 Februari. We..

lees verder