Inkoper (zeevracht) m/v

Afdeling:
afdeling inkoop

De functie:
Voor de inkoop van (met name) zeevracht zijn wij op zoek naar een ervaren inkoper. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verkrijgen van zo gunstig mogelijke tarieven en overige condities bij rederijen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de gemaakte afspraken en het actueel houden hiervan. Reizen (tevens naar het buitenland), bezoeken van (netwerk)bijeenkomsten (ook in de avonduren) en het zelf ontplooien van initiatieven horen bij de functie. De inkoper rapporteert aan de directie. Het betreft een fulltime functie.

Functie eisen:
Gezien de zelfstandigheid van de functie is zowel ruime ervaring als inkoper als voldoende ervaring in onze branche vereist. Je dient te beschikken over zeer goede onderhandelingsvaardigheden. Je bent communicatief sterk in woord en geschrift (Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits) en je bent initiatiefrijk.

Wij bieden:
Cleve en Zonen B.V. is een familie bedrijf met zowel een resultaatgerichte als mensgerichte cultuur. Wij bieden je een boeiende en afwisselende functie in een dynamische service gerichte omgeving.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Marja Hermsen, personeelsfunctionaris,
telefoon: +31 10 4284609.

U kunt uw sollicitatiebrief en CV mailen naar: pz@cleve.nl of pz@cleve.be

< Overzicht van vacatures

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u eens verder kennismaken? Wij staan voor u klaar!   Neem contact op via:

+31 (0)10 42 84 600 sales@cleve.nl